SHOP


APPLogo TQ-lab

Hoe werkt het?

De Shop-App is volledig flexibel in te richten. U bepaalt zelf:

  • Hoeveel en welke pagina's in de app worden opgenomen;
  • Welke kleuren er in de app worden gebruikt;
  • De inhoud van de app.
Het inrichten van de app, wordt in de bijbehorende backoffice gedaan. De backoffice is een gebruiksvriendelijke webpagina. Dit houdt in dat de backoffice volledig Cloud Based werkt en altijd en overal beschikbaar is. U kunt het inrichten eenvoudig zelf doen. Bent u te druk om hier tijd aan te besteden? Dan doen wij dit graag voor u! Wij zullen uw wensen met u bespreken en deze vervolgens vertalen naar een app die hierbij aansluit.

Is de inrichting van de app klaar? Dan melden wij de app aan bij de App Store en de Google Play Store. Daarnaast ontvangt u promotiemateriaal, zodat uw app makkelijk gevonden kan worden in de verschillende stores.

U bent nu klaar om met de app aan de slag te gaan. Uw klanten kunnen de app downloaden en u kunt heel direct met uw klanten communiceren door middel van pushberichten.

Met de Shop-App beschikt u over een mooie tool om uw klantentevredenheid nog meer te vergroten!

Schoonmaakapp

De voordelen

Aan nieuw software syteem gaan gebruiken is altijd een hele stap. Wij vinden dat software altijd moet bijdragen aan uw bedrijfsprocessen. Daarnaast moet de sofware makkelijk in gebruik zijn voor iedereen die de software gebruikt. Hieronder worden een aantal van de voordelen van de Shop-App genoemd.

  • Dankzij pushberichten kunt u heel gericht communiceren met uw klanten;
  • Uw klanten kunnen u goed en snel vinden;
  • U vergroot aantoonbaar de klanttevredenheid;
  • Betalen met iDEAL behoort tot de mogelijkheden;
  • U heeft het beheer van de app geheel in eigen hand.
U kunt al voor 25 EUR per maand profiteren van de app. U zit hierbij niet vast aan een contract, maar kunt maandelijks opzeggen.

Meer weten?


Wilt u meer informatie over de schoonmaak-app? Maak vrijblijvend een afspraak, wij laten u graag zien hoe de app werkt.


Neem contact op