SCHOONMAAK


APPLogo TQ-lab

Hoe werkt het?

In de schoon te maken objecten wordt een NFC-tag geplaatst. Een NFC-tag is niet veel meer dan een sticker die bijvoorbeeld in een meterkast opgeplakt kan worden.
Via de backoffice kunt u de schoon te maken objecten toekennen aan de schoonmakers. Deze schoonmakers krijgen op hun telefoon een lijstje met schoon te maken objecten. De schoonmaker gaat naar het eerste schoon te maken object en houdt de telefoon bij de tag/sticker. Deze wordt gescand waarna de status in het backoffice verandert naar: 'wordt schoongemaakt'. Is de schoonmaker klaar met de schoonmaak, dan wordt de telefoon nogmaals voor de tag/sticker gehouden waarna de status van het object verandert in: 'gereed' (schoon). Afhankelijk van uw werkproces kan het object nu gereed zijn, of klaar zijn voor inspectie.
Het is ook mogelijk om via de app naar de technische dienst te communiceren. De technische dienst kan, gebruikmakende van diezelfde app, deze meldingen lezen. Ook zij kunnen met behulp van de app en de NFC-tags hun meldingen afwerken.
Via de backoffice kan het werkproces real time gevolgd worden.

Schoonmaakapp

De voordelen

Aan nieuw software syteem gaan gebruiken is altijd een hele stap. Wij vinden dat software altijd moet bijdragen aan uw bedrijfsprocessen. Daarnaast moet de sofware makkelijk in gebruik zijn voor iedereen die de software gebruikt. Hieronder worden een aantal van de voordelen van de schoonmaak-app genoemd.

Met de app heeft u meer zicht op de daadwerkelijke duur van de werkzaamheden;
Met de app wordt de administartie een stuk eenvoudiger;
U kunt gemakkelijk en real time communiceren met uw schoonmaakmedewerkers;
Het papierverbruik in uw organisatie wordt aanzienlijk minder;
De app kan een bericht afgeven wanneer uw personeel langer dan verwacht bezig is aan een klus, dit waarborgt de veiligheid.

Voor het gebruik van de schoonmaak-app betaalt u geen investeringskosten. U betaalt per maand voor het aantal medewerkers dat aangemeld is in de app. Bovendien zit u niet vast aan een contract, maar kunt u dit maandelijks opzeggen.

Meer weten?


Wilt u meer informatie over de schoonmaak-app? Maak vrijblijvend een afspraak, wij laten u graag zien hoe de app werkt.


Neem contact op