OVER


ONSLogo TQ-lab

TQ-Lab

TQ-Lab heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van webbased software en zakelijke apps. Bij TQ-lab werken met een relatief klein team van 6 medewerkers. De lijnen met onze klanten zijn kort. De opdrachtgever communiceert dikwijls direct met de ontwikkelaar. Dit maakt dat we een prettige samenwerking met onze klanten hebben en er vaak een vervolg komt op deze samenwerking.

We zijn gespecialiseerd in oplossingen die gebruik maken van de talen C#; .net; androïd en apple apps. Onze ontwikkelaars blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Het is onze specialiteit om met u mee te denken. Wij geloven dat software bedrijfsprocessen moet ondersteunen en de investering moet terugverdienen. Na een kennismakingsgesprek, maken wij een zogenaamde mockup van hoe wij de software willen gaan ontwikkelen. Deze mockup is een 'echt' softwareprogramma, maar dan zonder database. Als klant kunt u op deze wijze precies zien wat er gebouwd gaat worden en uiteraard nog bijsturen. Pas als u akkoord gaat met de mockup, worden er afspraken gemaakt. Zo weet u precies waar u akkoord meegaat. Vervolgens wordt de software voor u ontwikkeld. Ook na het opleveren van de software zijn wij u vaak terwille om u te helpen met uw vragen, omdat het ons uiteindelijk te doen is om een tevreden klant.

Logo TQ-lab
Logo TQ-lab

TransQuest

Transquest B.V. houdt zich veel bezig met toegangscontrole, aanwezigheidregistratie, veiligheid en logistieke processen. Hierbij maakt TransQuest gebruik van een aantal identificatie technieken, zoals Passieve, Actiefe, RFID en biometrie (gezichtsherkenning en handscanning).

TransQuest B.V. heeft jarenlange ervaring wat betreft het adviseren, installeren en implementeren van veiligheidssystemen. Deze ervaring zetten we graag in bij het uitdenken van nieuwe oplossingen. Vanaf de start van een nieuw project denken we mee over hoe onze technieken uw processen kunnen verbeteren. Hierbij verliezen we uw wensen nooit uit het oog. Vanaf de start van het proces, tot het onderhouden van onze oplossingen staat u bij ons centraal.

Interesse?


Neem contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.


Neem contact op