KUNSTROUTE


APPLogo TQ-lab

Hoe werkt het?

De app-gebruiker kiest bij het starten van de app waar hij wil beginnen, hoe lang de route mag zijn en welke bezienswaardigheden hij wil zien. Op basis van deze gegevens worden één of meerdere routes samengesteld. De gebruiker kan kiezen welke route hij wil volgen. De route wordt weergegeven op een kaart en op een geschreven routebeschrijving.

Gedurende de fiets- of wandelroute komt de gebruiker bezienswaardigheden tegen. Meer informatie over deze bezienswaardigheden toont de app door de bezienswaardigheden in de app aan te klikken. Deze informatie bestaat uit geschreven en/of gesproken tekst, afbeeldingen en/of filmpjes.

De informatie die de gebruiker van de app te zien krijgt wordt toegevoegd en beheerd in de backoffice. Dit is een gebruiksvriendelijke webpagina die altijd en overal beschikbaar is. Voordat de app beschikbaar wordt voor gebruikers, wordt de informatie eenmalig toegevoegd in de backoffice. Hierbij kunt u denken aan de informatie over de bezienswaardigheden, quizvragen, routes en restaurants. Ook de vormgeving van de app kan worden aangepast in de backoffice. Als de app compleet is, wordt de backoffice gebruikt om informatie toe te voegen of te wijzigen.

Logo TQ-lab

De voordelen

Zo'n kunstoute-app klinkt natuurlijk heel leuk, maar wat heeft u er aan? Met denk aan de kunstroute-app kunt u fors besparen op uw drukkosten. Het drukken van folders en brochures is een kostbare zaak. Dankzij deze app, heeft u geen of nauwelijks drukkosten meer. Bovendien is het heel eenvoudig om wijzigingen aan de inhoud door te voeren. U doet dit zelf, dus geheel kosteloos, in de backoffice. De veranderingen zijn direct in de app zichtbaar.

Daarnaast zorgt u met zo'n app voor een modern visitekaartje van uw omgeving. Met een app kunt u op een eigentijdse en interactieve manier uw regio aan uw publiek tonen. U kunt deze app uiteraard ook in een samenwerkingsverband opzetten. Cultuur en recreatie kunnen zo hun krachten bundelen om de mooiste, leukste én lekkerste plekjes van de regio te presenteren.

Bovendien rekenen wij geen investeringskosten. U betaalt een vast maandbedrag voor het gebruik van de app. U kunt de overeenkomt maandelijks opzeggen, dus geen verplichtingen!

Meer weten?


Wilt u meer informatie over de kunstroute-app? Neem contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe de app werkt.


Neem contact op