KASSA


SYSTEEMLogo TQ-lab

Hoe werkt het?

Het kassasysteem is een van onze Mobiele Business Applicaties. Een gedeelte van de applicatie draait op een smart phone, waarop onze kassa app wordt geïnstalleerd. Het andere gedeelte van de software is een webbased oplossing. Dit houdt in dat de software niet op één computer ge├»nstalleerd hoeft te worden, maar altijd vanaf elke computer met internetverbinding te openen is. Dit gedeelte is de backoffice. In de backoffice wordt alle data toegevoegd en onderhouden.

De app biedt vele mogelijkheden. Hij is bijvoorbeeld goed in te zetten in horecagelegenheden. Apart afrekenen, van tafel wisselen, rekeningen samenvoegen... het komt vaak voor in de horeca en onze app kan dit verwerken. De app is ook in te zetten als kassasysteem in een winkeltje of bijvoorbeeld kapperszaak.

Logo TQ-lab

De voordelen

Het kassasysteem is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op smart phones. Dit houdt in dat de aanschaf van dure handheld terminals overbodig geworden is.
De software is ook voorbereid op het wegvallen van de internetverbinding. In dit geval worden de gegevens tijdelijk op de telefoon opgeslagen. Bij herstel van de internetverbindinig worden de gegevens alsnog naar de backoffice weggeschreven en verder verwerkt.

Meer weten?


Wilt u meer informatie over de schoonmaak-app? Maak vrijblijvend een afspraak, wij laten u graag zien hoe de app werkt.


Neem contact op