CLOUD BASED


APPLICATIESwebbased

Transportmanagementsysteem

Het transportmanagementsysteem is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote transportbedrijven. In het systeem kan een vrachtwagen met chauffeur aan een trailer en een rit gekoppeld worden. In het belangrijkste scherm wordt een overzicht van alle ritten getoond. Met een filter kunnen ritten binnen een bepaalde periode getoond worden. Bij het plannnen, toont het systeem welke chauffeurs beschikbaar zijn, rekening houdende met vrije dagen en werkbezetting. Tot slot kan de rit aan een chauffeur gekoppeld worden.

Doordat het systeem webbased is, hoeft de software niet geïnstalleerd te worden. Dit zorgt ervoor dat er geen implementatiekosten zijn en dat flexibel werken heel goed mogelijk is.Lees verder
prognosetool

Prognosetool

De progosetool is een hulpmiddel om de toekomstige bezetting van uw medewerkers inzichtelijk te maken. Per medewerker kan aangegeven worden aan welke projecten ze in de toekomst gaan werken, hoeveel dagen per week ze hieraan gaan werken en tegen welk tarief. Op basis hiervan kan berekend worden wat de bezettingsgraad per medewerker of totaal is.

De tool is zo vormgegeven, dat het in één oogopslag duidelijk is hoe de bezetting er voor de komende periode uitziet. De tool is webbased. Door het responsive design, is de tool ook goed te bekijken op een smartphone. Dit maakt het makkelijk voor consultants om hun eigen bezetting overal en altijd 'even snel' in te vullen.
,Lees verder

Interesse?


Neem contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.


Neem contact op