WIJ BOUWEN


APPS
Logo TQ-lab

Schoonmaak-app

Met de Schoonmaak-app wordt de schoonmaak van uw bungalowpark of hotel nog efficiŽnter geregeld.

De Schoonmaak-app is ontwikkeld om het schoonmaken van objecten, bijvoorbeeld op bungalowparken of in hotels, te ondersteunen. De Schoonmaak-app werkt snel en simpel. Via een webpagina (backoffice) kunt u 24/7 uw planning uitvoeren en rapportages bekijken. De resultaten van uw planning worden via een app op de telefoon van de schoonmakers gepresenteerd.

De schoonmakers gaan aan de slag en melden het object via de app gereed. Dit wordt real time geregistreerd in de backoffice. Door deze korte en directe lijnen tussen planning en uitvoer, wint u aan tijd en efficiŽntie, bovendien worden misverstanden voorkomen.Lees verder
Logo TQ-lab
Logo TQ-lab

Shop-app

Met de shop app, speciaal voor uw onderneming, bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten. De app voorziet uw klanten van de laatste informatie, zoals acties, aanbiedingen en openingstijden. Maar ook activiteiten zoals workshops, waarvoor geÔnteresseerden zich eenvoudig kunnen aanmelden, communiceert u via de app. En natuurlijk kunnen uw klanten uw producten bestellen en afrekenen via iDEAL.

Simpel in gebruik Via een speciale website vult u de app met teksten en afbeeldingen, en houdt u de app up-to-date. Ook wordt de app afgestemd op uw huisstijl en is hij, duidelijk voorzien van uw naam en logo, gemakkelijk terug te vinden in de App Store of Google Play Store.Lees verder

Visitatie-app

De visitatie-app draagt als onderdeel van een brede totaaloplossing bij aan het verbeteren van de veiligheid op uw terrein.

Met de visitatie-app is toegangscontrole efficiŽnter en eenvoudig geregeld. De app, die op iedere smartphone met NFC-technologie geÔnstalleerd kan worden, leest een bezoekerspas. De app laat vervolgens de gebruikersgegevens zien. U verifieert of de gebruikersgegevens overeenkomen met de persoon die voor u staat. De app toont direct wanneer de persoon niet langer toegang tot het terrein heeft. En u kunt bijzonderheden via de app aan de backoffice rapporteren.

Logo TQ-lab
Logo TQ-lab

Kunstroute-app

Geef uw bezoekers nu de mogelijkheid hun fiets- of wandelroute nog leuker te maken met de zogenaamde Kunstroute-app. De Kunstroute-app koppelt bezienswaardigheden, zoals monumenten, historische punten en kunstwerken, aan eventueel reeds bestaande fiets- en wandelknooppunten in uw stad of regio. Bij elke bezienswaardigheid heeft de gebruiker de mogelijkheid informatie op te vragen over het desbetreffende punt. De app is zeer gebruiksvriendelijk en past het aanbod aan op de wens van de gebruiker:

ēDe gebruiker kan een startknooppunt kiezen;
ēDe gebruiker kan een bezienswaardigheid kiezen die hij in ieder geval wil bezichtigen;
ēDe gebruiker kan de gewenste afstand invoeren.;

Daarnaast zijn er onder andere de volgende mogelijkheden:

ēOverzicht van restaurants op de route;
ēSluit de fiets- of wandeltocht af met een quiz over de bezochte bezienswaardigheden;Lees verder

Ook een app?


Neem contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.


Neem contact op